Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hétfő, 2. nap

2014.09.22

Sziasztok!

Amikor ezt a bejegyzést látni fogjátok, a legtöbben  tegnapként fogjátok szólítani a mai napot. Ez azért van, mert Kedd reggel kapjátok meg a cetliket. Nem mindegyik szekrényben van cetli, ezért kérünk titeket, mondjátok el a többieknek is!

Szóval, a puzzle kirakása nem sikerült, de a lényegre rájöttetek. 

A mai napról nem tudok túl sokat írni, de a lényeg úgy dióhéjban:

Reggel matek/irodalom volt. Matekon dolgozat. Mindenkit kérek, hogy ne törjetek le egy rosszul sikerült dolgozat miatt, mert lesz még egy csomó a szemét tanárok miatt, amivel javíthattok. Mint rájöttetek, ebben a gimiben kevés embernek lehetséges, hogy kitűnő legyen év végén. De az még messze van. Irodalmon ha jól tudom, a reformkort végig vettétek. Aztán jött a nyelvtan, amin kimentünk az átadóra. A nyitószám (Drums) szerintem jó volt. Az átadóról nem szeretnék többet beszélni, hiszen mindenki ott volt, és látta.

Angol óránk fele elment, és erről sem áradoznék, mert semmi különös nem történt.

Aztán jött a tesi. Na ez egy olyan pontja volt a napnak, ami mindenkit kellemetlenül érintett. Szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy a nyolcadikosokkal még együt leszünk 6 évig, és szerintem nem azzal kéne eltölteni, hogy egyfolytában piszkáljuk egymást. Ha valami nem tetszik abban, hogy ők nyertek, magunkra vessünk; Jobbak is lehettünk volna. Persze engem is zavar a nyereségük, és hogy csaltak, de attól még ez egy játék. Emlékszem, 5.-ben egyfojtában veszekedtünk az öltözőben a játékokról. Akkor is mindig ők nyertek, de gondoljatok a 6.-osokra, mi is mindig megvertük őket. Ők is fel voltak háborodva
U.I: Aki hülyeségnek tartja ezt, nyugodtan rivalizáljon velük, de aztán ne panaszkodjon, hogy zászlószerzőben pofán vágott, amikor megfogott. :)

Rajz: Nem kell mindenről beszéljek, de István bácsit megemlíteném, mert hát ugye elmegy.

Matek/Töri: Semmi különös.

Fizika: Nem figyeltem a kísérletekre, bocs nincs hozzáfűznivalóm.

Ha valakinek mondanivalója van, nyugodtan írjon kommentbe. 

 


 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

problemak

(szopjalkecsket, 2014.09.24 16:43)

FIGYELEM! EZ AZ EN SAJAT VELEMENYEM. HA VALAKI MAGARA VESZI AKKOR AZ O BAJA. HAT VAN ILYEN. na jo. szoval. alapvetoen az otlet tetszik. DE ugy gondolom az oldal kinezetet sokkal igenyesebbre is meg lehetett volna csinalni. a szoveget (nem tudom ki irja) de irhatna szebben, valasztekosabban (tudom, hogy ez nem nyelvtan ora de szerintem ugy mindenki szivesebben olvasna). ne csak az orakrol irj(atok). irjatok le mindenrol a velemenyeteket mert legalabb ha eloben nem mondod meg, itt nyugadton leirhatod mert nem tudjak hogy ki(k) vagy(tok). ird le hogy csinalt-e ma valaki valami olyat amin jot nevettel vagy esetleg megbantott. ird le hogy csinalt-e valami rossz dolgot az az ember akit nem kedvelsz az osztalybol. szoval ne csak orai dolgok legyenek mert ez igy unalmas. irjatok barmit. (es orulnek ha ebbol nem veszekedes lenne hanem epito kritikanak vennetek)
T. Dori voltam

Re: problemak

(Vki, 2014.09.24 19:10)

Egyetértek :)

Re: problemak

(asd, 2014.09.24 19:44)

Tök igazad van! :)

asdfgrehu

(Julcsi, 2014.09.23 18:35)

Most komolyan miért nem írsz a mai napról?

Hello

(Zsani, 2014.09.23 11:31)

Szerintem is vicces ez az egész!:)De akkor írd meg kinek mi lesz az álneve!Légyszi névsorbanXD

Plohufew

(Janee, 2014.09.23 11:14)

KI VAGY?

állatkerti sétány 64

(Kovács Béla, 2014.09.23 11:12)

Még fogunk kapni cetlit?